Глутница од кучиња скитници нападнаа девојка во Градски парк

by fokus

Кучиња скитници нападнаа 20-годишна девојка во Градски парк. Случајот вчера во 11.30 часот во полиција го пријавила нападната Б.Н.

Според нејзиниот исказ додека се движела низ паркот била нападната од 5-6 кучиња скитници. Едното ја гризнало за левата нога.

Поврзани новости