Гледаш како тепаат некого, ги застануваш да почекаат, одиш да вадиш дозвола за снимање…

by lali 09:59
09:59

Иронијата на страна, луда работа е законов со нелегалните снимки. Тие некогаш се единствениот начин да докажеш прекршок, но според законот нема да бидат земени предвид ако се нелегално снимани. Епа што треба да направиш, заверка кај нотар со дозвола од сторителите за снимање за да бидат земени како доказ?!