Гласањето се уште трае, вмровците од Средно Коњари веќе слават

by Фокус 15:56
15:56

Од штабот на ВМРО-ДПМНЕ до Средно Коњари, кој е во непосредна близина на избирачкото место 2383, била пуштана гласна музика со песни за политичката партија.

Во пријавата поднесена до Министерството за внатрешни работи, подносителите наведуваат дека тоа причинувала незадоволство кај гласачите додека процесот на гласање се уште трае.

- Advertisements -

Поврзани новости