Гетева ангажирана како одговорна на Секторот за односи со јавност во министерство за здравство

by Fokus 21:27
21:27
Новинарката Катерина Гетева во Министерството за здравство е ангажирана како одговорна на Секторот за односи со јавноста, информираа од ресорното министерство.
Министерството нема портпарол, а сите изјави како и досега ќе ги даваат Министерот доц. д-р Венко Филипче, како и останатите раководители на Клиники и институции во склоп на Министерството.

Поврзани новости