Герила и контра-герила вечерва пред СЈО

by fokus

Неколку минути пред најавената герила-акција на Шарената револуција, вечерва пред канцелариите на СЈО имаше контра-герила.

На улицата пред СЈО расфрлани беа банкноти со ликови на активисти од Шарената револуција.

Демонстрантите на Шарената револуција, како одговор на асфалтот испишаа “плагијатори некреативни”.

Тие ќе нацртаат и голема „единица”  на булеварот Климент Охридски, со која ќе порачаат дека утре истекува рокот за нивниот ултиматум.

Поврзани новости