ГДОМ вечерва со контра протести во девет града

by Фокус

Избори мора да има, народот мора да го искористи демократското право да одлучува за својата иднина, порачуваат од Граѓанското движење за одбрана на Македонија (ГДОМ)

Тие вечерва во девет града од 19 часот организираат контра протести.

Контра протестите ќе се одржат во Битола, Штип, Велес, Делчево, Гевгелија, Струмица, Куманово, Радовиш и во Тетово.

 

Поврзани новости