(ГАЛЕРИЈА) „Статуа фест“ во Скопје

by Фокус

Денеска во Скопје се одржа уличниот фестивал „Статуа фест“, од каде пренесуваме дел од атмосферата преку фотографиите на Томислав Георгиев.

Поврзани новости