ГАЛЕРИЈА: Ситуацијата во Ѓорче се смири, еве што остана по улиците

by lali 01:41
01:41

Ситуацијата во Ѓорче Петров се смири. Насобраните граѓани се разотидоа по своите домови, а на местото може да се видат само превртени контејнери, искршени и запалени дуќани, полициски возила и специјалци кои се уште го обезбедуваат местото кое вечерва вриеше од тензии, по убиството на матурантот Ангел.

Поврзани новости