(ГАЛЕРИЈА) СДСМ слави уривање на режимот пред Влада

by fokus 01:14
01:14

Голем број на симпатизери и поддржувачи на опозицијата во моментов се пред Владата каде слават победа на изборите.

Поврзани новости