(ГАЛЕРИЈА) Распука Камениот мост

by fokus 15:23
15:23

На Камениот мост во Скопје се појави пукнатина на травертинските плочки во должина од дваесетина метри. Овие плочки беа поставени во 2004 година кога градоначалник на Скопје беше Ристо Пенов.

ФОТО: Томислав Георгиев

Поврзани новости