(ГАЛЕРИЈА) Премиерот Димитриев со сопругата на отворањето на „Десет дена Крушевска Република“

by fokus

Премиерот Емил Димитриев вчера пристигна во Крушево, каде што присуствуваше на свеченото отворање на манифестацијата „Десет дена Крушевска Република“. Димитриев во Крушево го придружува и неговата сопруга.

Поврзани новости