(ГАЛЕРИЈА) Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ со испечатени реплики

by fokus

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ и денеска продолжија да ја одолговлекуваат конститутивната седница на која треба да се избере претседател на Собранието. Говорницата денеска ја „окупираше“ Илија Димовски кој имаше земено збор, а му реплицираат неговите сопартијци.

Објективот на „Фокус“ улови една од пратеничките на ВМРО-ДПМНЕ со спремна реплика испечатена на лист.

ФОТО: Томислав Георгиев

Поврзани новости