Галерија: Парада на гордоста

by fokus 19:17
19:17

За прв пат во Скопје денеска се одржа „Парада на гордоста“. Парадата помина без инциденти, со повремени свиркања, но и аплаузи.

Фотографии: Томислав Георгиев

Поврзани новости