(ГАЛЕРИЈА) Ништо не остана од урнатиот авион

by fokus 14:13
14:13

Авионот кој вчера се урна во близина на Велес е целосно уништен и распрачен. Денеска во тек е  кримтехничко одбележување на трагите, како и истрага кко дошло до несреќата.

ФОТО: Томислав Георгиев

Поврзани новости