(ГАЛЕРИЈА) Музичари и Камерниот оркестар на Битола одржаа концерт во чест на здравствените работници

by fokus 23:20
23:20

Камерниот оркестар на Битола во скратен состав вечерва одржа концерт посветен на сите лекари и здравствени работници во земјава. Концертот траеше 40 минути, технички беше помогнат од пријатели на културата, без финансиски бенефит.

Освен Камерниот оркестар учествува и Маја Андоновска Илијевски, Димитар Андоновски, Бојан Стојков, Марија Митровска, Тамара Стојковска и диригентот Владимир Димовски.

- Advertisements -

ФОТО: Томислав Георгиев

Поврзани новости