(ГАЛЕРИЈА) Марш до „Св. Спас“: Гоце е Македонија

Дел од атмосферата открива фотогалеријата на „Фокус“.

by Фокус

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски и високото раководство на партијата, членови и симпатизери од седиштето на партијата се упатија кон црквата Свети Спас, каде пристигнаа да му оддадат почит на Гоце Делчев.

Дел од атмосферата открива фотогалеријата на „Фокус“.

ФОТО: Томислав ГЕОРГИЕВ

Поврзани новости