(ГАЛЕРИЈА) Македонија гласа!

by fokus 14:58
14:58

Фотограф: Томислав Георгиев

Според последните информации на ДИК, до 10 часот, своето право на глас го оствариле 9,49 проценти од граѓаните.

- Advertisements -

Засега, на дел од избирачките места се регистрирани одредени неправилности, како фотографирање на гласачките ливчиња, притисоци, а дел од граѓаните ги нема во избирачките списоци.

Поврзани новости