ГАЛЕРИЈА Избор на нова Влада

by Фокус 01:16
01:16

Денес пред полноќ, Собранието со 62 гласа „за“ ја избра новата влада предводена од премиерот Димитар Ковачевски.

ФОТО: Томислав Георгиев

Поврзани новости