(ГАЛЕРИЈА) Фондацијата Отворено општество слави 25 години постоење во Македонија

by fokus 22:23
22:23

Фонацијата Отворено општество вечерва слави 25 години од основањето во Македонијата. На свечениот прием се обрати претседателката Фани Каранфилова, а присутен беше и претходниот претседател Владимир Милчин.

Поврзани новости