Галерија: Дождот не ги исплаши камперите пред Владата

by lali 21:44
21:44

Вечерашниот дожд не ги исплаши граѓаните кои веќе една недела кампуваат под ведро небо кај Владата. Фотографот на „Фокус“, Томислав Георгиев, во ја пренесува сликата од пред Владата.

Поврзани новости