ГАЛЕРИЈА Демонстрантите со најлони на кои пишува „За македонски живот се бориме“ го бранат името

by Fokus

Околу 20-тина луѓе веќе неколку денови протестираат и го блокираат улиците кај Собранието, со цел одбрана на името Македонија.

Демонстрантите постојано пуштаат патриотски песни и со испишани транспаренти го бранат името.

Поврзани новости