ГАК: За пациентката да биде добро третирана, ако лекувањето не е само во областа на гинекологијата, викаме и дигестивни хирурзи

by Fokus 11:52
11:52

Скопската Клиника за Гинекологија испрати одговори на прашањата на „Фокус“ еден ден по затворањето на неделникот, па од тие причини нивните одговори ги пренесуваме на сајт. Весникот се затвора во среда, а одговорите на маил стигнаа во четвртокот.

001

002

Поврзани новости