Францускиот филм денеска го затвори сообраќајот меѓу Градско и Неготино

by Фокус

Во периодот од 05:00 до 18:00 часот, делницата од Градско до Неготино е биде затворена за сообраќај поради најавеното снимање на францускиот филм „А Фонд”.

– Прекин на сообраќајот се очекува и во понеделник, на 2-ри ноември, на патот А2 Кичево-Охрид на делот меѓу Пресeка и село Врбјани, поради минирање. Сообраќајот ќе биде во прекин 15 – 20 минути помеѓу 14:30 – 16:30 часот – соопштија од АМСМ.

Поврзани новости