Фотографот на „Фокус“ Томислав Георгиев награден за најдобра фотографија

by fokus

Фотографот на „Фокус“, Томислав Георгиев е награден на конкурс од холандското Министерство за надворешни работи за најдобра фотографија од цел свет.

-На конкурсот на тема „Water=Life“ објавен од страна на Холандското Министерство за надворешни работи, каде фотографите од целиот свет учествуваат со свои фотографии, победник е Tomislav Georgiev Честитаме за наградата!, соопштија од Министерството.

Поврзани новости