Фотографии од луксузниот кабинет на екс директорката на Гинекологија кој го опреми за 20.000 евра

by Fokus 13:38
13:38

Екипата на „Фокус“ успеа да направи фотографии од луксузниот кабинет на директорката на скопската Клиника за Гинекологија, што беше опремен пред четири години од страна на поранешната директорка Марија Хаџи-Лега.

За време на нејзиното „владеење“, клиниката ја следеа низа скандали, меѓу кои беше и опремувањето на нејзиниот директорски кабинет со мебел од италијанската фирма „Каза Италија“, во вредност од речиси 20.000 евра. Целиот кабинет е во зелена боја со бел кожен мебел. Сите овие податоци се јавни и беа објавени на веб-страницата на Бирото за јавни набавки.

- Advertising -

 

Поврзани новости