Фото: За првпат во историјата на Македонија студентите спиеја во факултетските простории

by Фокус

Студентите вчера ја поминаа првата ноќ во Универзитетскиот кампус, откако за првпат во историјата на Македонија се случи окупација на факултетите. Тие во вреќи за спиење, легнати едни до други ја поминаа ноќта, а со исто темпо планираат да продолжат се додека владата не ги прифатат нивните барања.

10858509_426592007494172_4646222377894684617_n

10990803_426592684160771_7483724535752968449_n

Поврзани новости