ФОТО: Во шатор покрај Преспанското езеро ќе биде потпишан договорот меѓу Македонија и Грција, безбедноста на највисоко ниво

by Fokus 08:48
08:48

Во шатор покрај Преспанското Езеро во селото Псерадес (Нивици) ќе биде потпишан договорот меѓу Македонија и Грција. Веќе се е подготвено и има највисоко ниво на безбедност.

На патот до селото има 4 полициски контролни пункта, а претресувани беа и новинарите.

- Advertisements -

К.С.

 

Поврзани новости