Фото: Во Карпош се слави победата на Стефан Богоев

by Fokus 22:48
22:48

Стефан Богоев стана нов градоначалник на Карпош уште во првиот изборен круг. Во моментот во штабот на СДСМ се слави.

Поврзани новости