Фото: Власта постави контра-кампови и пред општина Струмица

by Фокус

Група граѓани поддржани од советниците во Советот на општина Струмица од Коалицијата „За подобра Македонија“, по враќањето од Скопје од Митингот на владејачката коалиција, поставија шатори и спроти зградата на Општина Струмица, во малиот Градски парк.

11269483_10153911404898957_473528460141467841_n

11009136_10153911405083957_2756921051631410867_n

11200607_10153911404638957_1081447091999557946_n

1511017_10153911404568957_117511557573262992_n

 

 

Поврзани новости