(ФОТО) Целиот плоштад облеан во „крв“

by fokus

Шарените револуционери дојдоа на местото каде што во 2011 година на прославата на ВМРО-ДПМНЕ беше до смрт претепан Мартин Нешкоски. Од тоа место почнаа со црвена боја, како симбол на крвта, да го бојат плочникот на плоштад. Сега целиот плоштад е обоен со црвена боја, како потсетник за свирепоста на власта, која се обиде да го скрие ова убиство.

caaa

c cc ccc ccccc

Поврзани новости