(ФОТО) Статуи како столбови на стара Стоковна

by Фокус 11:20
11:20

На новата барокна фасада на објектот „Сити Галери“, одосно старата Стоковна куќа на плоштад, денеска почнаа да се поставуваат нов вид на „столбови“. Новите столбови всушност се статуи.sttt

stt

Поврзани новости