(ФОТО) Со бакли кон Влада

by Фокус

Демонстрантите од Шарената револуција во моментов се пред Владата каде полека протестот завршува и граѓаните си заминуваат. Додека се движеа кон Владата, под подвозникот запалија бакли па се создаде слика како на фудбалски стадион.

Претходно, тие поминаа пред Министерството за внатрешни работи, кое повторно беше обоено со балони со боја.

bak baaaak

Поврзани новости