(ФОТО) Пратеничката Стефоска на работа доаѓа со велосипед

by fokus

Пратеничката од редовите на владејачкото мнозинство, Ирена Стефоска, на своето работно место во Собранието доаѓа со велосипед. Оваа практика која не е ништо чудо во западно-европските земји, кај нас е реткост и наидува на одобрување во јавноста.

Инаку, пратеничката Стефоска е доктор на историски науки и е претседателка на собраниската Комисија за култура.

Поврзани новости