(ФОТО) Повторно боја за Собранието

by Фокус

И на денешниот протест на Шарената револуција Собранието не се спаси од боја. Повторно со помош на катапултот или големиот чатал, вештите демонстранти успеаја со балони боја да ја обојат собраниската зграда.

kaa kaaaa kaaaaa