(ФОТО) Повторно боја за Иванов

by Фокус 18:57
18:57

Откако полицијата ги запре демонстрантите пред паркингот на претседателската резиденција, тие се стационираа на улицата. Таму поставија портрет на претседателот Ѓорѓе Иванов, кој потоа целосно беше обоен. Тие извикуваат „Лопови“ и „Мафија на робија“.

ivanovvvvvv ivanov

Поврзани новости