(ФОТО) Полицајците и демонстрантите – пријатели

by Фокус

Момент од денешниот протест пред Министерството за економија. Демонстранат од Шарената револуција се поздравува со полицаец кој е распореден во дворот на Министерството.

pooo

Поврзани новости