(ФОТО) Од утре протестите уште помасовни и покоординирани

by Фокус

Соборци и соборки, изминативе денови беа интензивни и напорни, но и охрабрувачки. Наместо денес, со протести продолжуваме утре (понеделник) во 18:00: побројни, покоординирани и со нови сили и енергија.

Нема правда, нема мир

13001097_10153699025636701_1728015024844605975_n13007187_10153699026461701_8878856628711970982_n12993361_10153699026686701_4883301815439706784_na13a9a2

фото Фокус

Поврзани новости