(ФОТО) Обоени бараките на Град Скопје

by Фокус

Граѓаните ја одминаа Владата и во моментов се наоѓаат пред седиштето на градската администрација и Кабинетот на градоначалникот на Скопје Коце Трајановски.

Фрлајќи со боја, тие ја офарбаа и бараката каде што е сместена градската администрација.

Демонстрантите скандираат „Нема правда нема мир” и  „Робија за Коце”.

Приодот од страната на паркот го чуваат полициски сили и не дозволуваат приближување кон бараките.

 

13052502_10207050885204946_1470429532_o

13022242_10209272886084163_1224090899_n

13054486_10207050905325449_1877949207_o

Поврзани новости