ФОТО: Нозете на пожарникарите по 30 часа борба со огнот

by fokus

Пожарникари- Струмица денеска објавија фотографии за тоа како изгледаат нозете на пожарникарите кои 30 часа се бореле со огнената стихија во Пехчево.

Фотографии: Пожарникари- Струмица

Поврзани новости