Фото: Нови барокни фигури никнале на Владата

by Фокус 12:05
12:05

Продолжува изградбата на Владата. Според фотографиите, може да се забележи дека на врвот на Владата никнале нови фигури.

12067388_10153300226311701_1414462213_n

 

12080843_10153300225916701_412711954_n

Поврзани новости