Фото: На плакатот на УМС на ДПМНЕ наместо членови се смеат странски лица

by Fokus

Наместо млади кои се задоволни од она што им го нуди ВМРО-ДПМНЕ, партијата за 25-годишнината на Унијата на млади сили, што се одржува денеска, најверојатно купила фотографија од интернет и ја ставила на банерите за прославата со свoе лого, пишува Либертас.

Фотографијата нема никаква врка со Македонија ниту со партијата и се наоѓа на интернет страната Deposit Photos за купување на фотографии.

Поврзани новости