(ФОТО) Мијалков играше со ромските убавици на Ромскиот бал

by fokus

Поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков и годинава беше гостин на Ромскиот бал кој го организира Амди Бајрам преку неговата партија Сојуз на Роми, објави Актуелно.

Последните фотографии од Ромскиот бал 2017 се направени за време на живото емитување на целата манифестација, но сега на снимката го нема најважниот дел од манифестацијата, прогласувањето на Ромска убавица, веројатно заради присуството на Сашо Мијалков на овој дел од прославата. Тој барал дискреција, кога ја прифатил поканата од Амди Бајрам.

 

Поврзани новости