ФОТО: Мигрантите кои ја надмудрија полицијата ја преплавија железничката во Гевгелија

by Фокус 17:19
17:19

Дел од мигрантите што се пробија низ полицискиот кордон и влегоа на територија на Македонија ја окупираа Железничката станица во Гевгелија, каде моментално владее вистински хаос.

f17 f19 f20 f21 f22 f24 f28 f29 f30 f31 f32 f33 f34

Поврзани новости