ФОТО Македонија во срцето, Србија на главата

by Фокус 12:16
12:16

На денешните протести пред парламентот против договорот за името меѓу Македонија и Грција можеа да висат различни симболи и обележја. Иако доминираше македонско државно знаме, сепак, можеше да се сретнат и ознаки на други држави. Така, ден од демонстрантите кој жестоко го бранеше уставното име на земјава носеше капа со натпис Србија.

Поврзани новости