(ФОТО) „Крвта не се крие“ и „Стоп за режимската бруталност“

by Фокус 19:34
19:34

Како дел од денешниот протест во чиј фокус беше обидот на власта да го скрие убиството на Мартин Нешкоски, на зградите на плоштад Македонија беа закачени две големи платна. На едното пишуваше „Стоп за режимската бруталност“, а на другото „Крвта не се крие“.

tr trr

 

Поврзани новости