ФОТО Како изгледал Заев на млади години

by Фокус 13:13
13:13

Порталот Факултети објави предновогодишно интервју со премиерот Зоран Заев, во кое тој говори за омилените предмети во училиште, за неговите студентски денови, но и за образованието денес во целина.

Факултети објави и фотофрафии од детството и од младоста на Заев, кој вели дека бил одличен ученик и дека студирал за да научи, а не со помисла, како што истакнува, да стане нешто.

Поврзани новости