(ФОТО) Гори Министерството за правда

by fokus 17:09
17:09

Во моментов гори Министерството за правда во центарот на Скопје. Дим излегува од горните катови на зградата.

Пристигнаа неколку против пожарни возила кои почнуваат да го гаснат пожарот.

Поврзани новости