(ФОТО) Димна бомба пред канцеларијата на Иванов

by Фокус

Кордон полиција ги пречека демонстрантите кај Рекорд, сакајќи да ги спречат да не тргнат кон Собранието. Сега незадоволните граѓани се пред канцеларијата на претседателот Ѓорѓе Иванов каде атмосферата станува тензична.

Демонстрантите извикуваат „Оставка“ и  „Нема правда, нема мир“ и со јајца фрлаат кон канцеларијата. Пред канцеларијата фрлена е и една димна бомба.

13022241_10209574262498576_711231067_n

 

pr

Поврзани новости