(ФОТО) Дарко Мијалковски ја отвори новата ера на ВМРО-ДПМНЕ

by fokus 21:04
21:04

Со задоцнување од речиси еден час започна конвенцијата на ВМРО-ДПМНЕ за претставување на кандидатите за градоначалници.

Конвенцијата со новиот слоган „Новата ера почнува“ како водител ја отвори Дарко Мијалковски.

Се очекува реакција од ДИК, бидејќи почетокот на изборната кампања е во понеделник, а ВМРО-ДПМНЕ два дена порано ги презентира своите кандидати и програма.

- Advertising -

Поврзани новости