Фото: Брегалница до врвот на коритото, граѓаните бараат помош

by Фокус

Излевањето на реката Брегалница во Делчево преставува опасност за луѓето кои живеат во нејзина близина. Поплавите преставуваат опасност и за Кочани и Штип. Граѓаните ги повикуваат надлежните институции да алармираат и да ги преземат сите неопходни мерки за заштита од можна катастрофа.

1508582_642258599236089_6424603427939093015_n

 

993747_10204802621363490_5088709259537284916_n

Поврзани новости